Urmatorii termeni si conditii reprezinta un acord integral in scopul utilizarii site-ului www.policlinicacuplata.ro .
   Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea in totalitate a acestor termeni si conditii.
Prin utilizarea acestui site confirmati ca ati citit si acceptati acesti termeni si conditii.
Termenii, conditiile de utilizare, precum si serviciile si preturile pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site, fara a notifica in avans utilizatorii, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

          Definirea termenilor
Utilizator(i) defineste orice persoana care acceseaza si foloseste www.policlinicacuplata.ro, persoanele minore necesita acordul parintilor, dupa caz tutorilor.
Serviciu inseamna furnizarea catre Utilizator de catre proprietar si parteneri a accesului la date, informatii si servicii prin intermediul internetului, cu ajutorul site-ului web.
Mesagerie inseamna orice forma de comunicare (email, mesaje, newsletter etc).
Cookie inseamna date stocate pe hardul utilizatorului, continand informatii despre acesta.
Date personale inseamna datele furnizate de Utilizator pentru completarea formularelor de contact, newsletter, mail etc.
Site-ul este un portal web de prezentare a serviciilor medicale oferite.

          Drepturi de autor
Continutul website-ului www.policlinicacuplata.ro (in continuare, denumit site) este proprietatea exclusiva a DISPENSAR POLICLINICA CU PLATA CONSTANTA (in continuare, denumit generic Titularul).
Titularul detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazelor de date) privind tipurile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site, in lipsa stipulatiei contrare; toate aceste drepturi sunt protejate de legislatia romana in vigoare.
Prin completarea formularelor puse la dispozitie vizitatorilor, persoanele interesate pot adresa solicitari si informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de Titular, pot formula sugestii sau reclamatii.
Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in site. Pentru a afla informatii detaliate si complete despre serviciile puse la dispozitie de Titular, puteti sa va adresati resprezentantilor acestora fie telefonic, fie in scris, utilizand datele de contact puse la dispozitie de catre Titular, la sectiunea de contact dedicata.
Totodata, Titularul nu este responsabil in nicio masura de continutul furnizat de terte persoane, de continutul sectiunilor publicitare, al mesajelor publicitare sau al continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul site-ului (de exemplu Youtube.com)
Niciunul dintre materialele care alcatuiesc continutul acestui site nu constituie o oferta ferma de a contracta si cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui serviciu medical.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, indiferent de forma pe care acestea o imbraca, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Titularului.
Titularul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment, portiuni ale continutului site-ului. Totodata, Titularul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut din site.
  Utilizatorii pot folosi continutul site-urilor doar pentru uzul personal si niciuna dintre actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii acordului prealabil scris al Titularului:
1. Indepartarea sau alterarea continutului sau a insemnelor care identifica dreptul de autor al titularului asupra continutului.
2. Modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea ori distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, total sau partial, din site.
3. Reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.
4. Orice actiune sau incercare de natura sa incalce prevederile de mai sus vor legitima Titularul sa faca uz de dreptul de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.
5. Anumite parti ale continutului publicat pe site-uri pot sa fie furnizate de terte persoane cu care site-ul are relatii in acest sens. Site-ul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, site-ul nu este responsabil de continutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.
Informatiile si serviciile furnizate prin site-ul www.policlinicacuplata.ro nu reprezinta si nici nu se substituie unei consultatii medicale, de aceea recomandam sa folositi aceste informatii doar pentru informare, si nu pentru autodiagnosticare sau autotratament.
In cazul in care aveti suspiciuni privind starea dvs. de sanatate – adresati-va medicului de specialitate.
Utilizatorii trebuie sa decida si sunt singurii raspunzatori de modul cum utilizeaza informatiile si serviciile prezentului site. Titularul nu este responsabil de nici o actiune pe care o intreprindeti pe baza informatiilor si a serviciilor acestui site.
Desi Titularul depune toate diligentele pentru a asigura acuratetea continutului, Utilizatorii sunt de acord cu faptul ca www.policlinicacuplata.ro nu garanteaza ca :
-serviciile oferite nu vor implini toate cerintele Utilizatorilor
acuratetea, veridicitatea sau gradul de actualitate al continutului site -ului cat si pentru oricare alt continut accesat prin intermediul site-ului (inclusiv alte site-uri, orice link, sau continutul acestora etc), accesarea acestora se face pe riscul Utilizatorului.
  -informatia, opiniile, sfaturile, reprezentarile din orice material receptionat prin intermediul serviciilor puse la dispozitie in acest site, incluzand  vor fi corecte, la timp sau de incredere, aceste materiale pot suferi modificari ulterioare fara a anunta in prealabil Utilizatorul, si nu pot fi utilizate ca probe in nici o actiune legala.
  Utilizatorul admite ca www.policlinicacuplata.ro nu este responsabila in nici o circumstanta pentru stergerea, stocare, gasirea informatiilor si a mesajelor; pentru pierderi de orice natura rezultate din folosire sau gradul de performanta al serviciilor.
  Utilizatorul este de acord sa nu actioneze in justitie www.policlinicacuplata.ro cu privire la orice pretentie ridicata de orice natura rezultata din utilizarea serviciilor si a internetului de catre Utilizator sau provocate de www.policlinicacuplata.ro, ca urmare a incalcarii de catre Utilizator a acestor termeni si conditii.
         
      Sugestii si reclamatii

  Reclamatiile sau orice fel de sesizari ori sugestii sunt luate in considerare numai in baza unei adrese scrise , transmisa in format electronic catre adresa contact@policlinicacuplata.ro sau depusa personal la sediul din str. Stefan cel Mare nr. 83 Constanta.
O reclamatie depusa in mod corespunzator cuprinde datele de identificare ale persoanei (prenume si nume) precum si o descriere a problemei ce face obiectul reclamatiei. Totodata, reclamatia va trebui sa cuprinda cel putin doua dintre urmatoarele date de contact: nume, adresa, numar de telefon, numar de fax si adresa de e-mail.

                                         Model reclamatie

   Notificarile verbale nu se iau in considerare daca nu sunt confirmate, prin intermediul uneia dintre modalitatile prevazute la alineatele precedente.
         
          Legea aplicabila
Legea aplicabila raporturilor juridice generate prin accesarea site-ului si serviciilor este legea romana.
Cabinet Endoscopie Dr. Savin Silvia
Policlinica cu Plata Constanta
Policlinica cu Plata Constanta
Adresa : Str. Stefan cel Mare nr. 83 Constanta

Telefon: 0241665477
Copyright © 2013 - 2024 Policlinica cu Plata Constanta